Pohled ve kterém kvetou růže

Pohled ve kterém kvetou růže

Anotace: Ach ty moje romantické úlety...

Pohled, ve kterém kvetou růže,
ten nebezpečný věru je
pro osamělé srdce muže,
který pohlédne v oči Tvé!

Ten pohled ve smyčec se změní,
co srdce strunu rozechví,
ten nebezpečný pohled ženy,
co takto o Lásce si sní...

Démanty očí jsou tou brankou,
co vede v tajné komnaty
Tvé duše, já okouzlen jamkou
na bradě zlíbám Tvoje rty...
Autor Kozoroh 1, 31.05.2009
Přečteno 458x
Tipy 16
Poslední tipující: Emily Říhová, danav, Psavec, Mbonita, Bíša, okapovaroura, Kubino 2, saddova, Tanzania
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bezvadná.

01.06.2009 00:20:00 | Psavec

tak tomuhle tleskam.. povedene...

31.05.2009 16:08:00 | saddova

Och...teď přeci nemůžu jít do práce.ST

31.05.2009 15:20:00 | Tanzania

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí