KAT

KAT

Anotace: len tak

Sbírka: všetko normálne a čisté

Ľudská hlúposť zabila mi lásku, bolo jasné, že držala len na provázku.
Chcel som veľa nepochopila však, moje sny sa rozplinuli ako mrak.
Človek nemal by zostať sám ani jeden deň, zavretí v klietke ako dáky väzeň.
Nie som vrah a nie som ani zlodej, "ľudia nenechajte to tak !!! "
Nad nevinným človekom už drží ruku iba kat . . . .
Autor Malicek B, 31.05.2009
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí