Nechci tě vidět už

Nechci tě vidět už

Anotace: ...proč se vzpomínky stále vracejí?

Nechci tě vidět už ani dnes,
srdce, duše, v klidu nejsou,
a hlavně, já bych to už neunes,
chci zavřít oči, obalit se tak tmou.

Přání pro tebe schované mám,
chcípni tak v mých vzpomínkách,
myslívám stále na tebe když jsem sám,
a s flaškou vína ve dvou skleničkách.

Slzy tvé noci vždy v náhrdelník zavěšeny,
plakala si bolestí, nezmohl jsem se na víc,
jedna flaška, a lehce vzpomínky zapomněním uneseny,
milováním vždy provázel nás tvůj smích.

Tak přání stále pro tebe jedno čeká,
chcípni už v vzpomínkách dávných,
pro tvého vraha úloha víc než lehká,
mizím s úsměvem,
odcházím tak do obrazů svých.
Autor Láďa, 31.05.2009
Přečteno 342x
Tipy 6
Poslední tipující: Lea Aura, Psavec, Bíša, al-pacino, ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí