ráhno

ráhno

Anotace: ..

Ráhnem rozpárán
nad mořem jedním z rán
jsem z noci mrak
co nesprchl s deštěm
co chtěl ještě
vidět vlny
a tvary plný
krásných žen
a slunce svítání
a hřbety vorvaní
jen ještě jednou volání
dálek k břehům
a slova do příběhů
do knih svázaný
ty stránky průvany
stokrát otočené
jak touha mne to žene
do dalších rán
ač jsem rozpárán.
Autor zenge, 31.05.2009
Přečteno 295x
Tipy 11
Poslední tipující: ziriant, Mario de Janiero, Marupiara, Kapka, al-pacino, Zpátky
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí