prostořeká

prostořeká

Anotace: ..

Prostořeká
občas i vypění
umí i vlny
tahle řeka
v setmění

Za svitu luny
v cikád křiku
jinak se jarem nemění
stále čeká
nemá jména
snad nemá ani prameny

Je jak žena
z břehu k břehům
rozvodněná
těm příběhům
nevěří
kdo do vln vstoupí
hned se topí
bez kol na hladině
je jak lapka
v lesích loupí
jak ženy lásku na Petříně.
Autor zenge, 31.05.2009
Přečteno 297x
Tipy 14
Poslední tipující: ziriant, Mario de Janiero, Marupiara, Psavec, Kapka, Mbonita, al-pacino, Zpátky
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí