Pro tebe

Pro tebe

Anotace: Láska je povoz na kamenité cestě.

Sbírka: Jak chutná život.

Pojdˇ si povídat slova,
slova která se neříkají,
a temno temná tma ztrácí hvězdy;
třpytí se ti v očích,
jsou to slzy,
slzy okamžiku.

Sedíme proti sobě,
a temno temná tma,
přechází v ráno;
ráno očekáváni.

Vložila jsi ruku do mé,
chvěješ se,
slunečný vrchní rozlévá jas,
nebe se žmolkově usmívá
ústa chtějí něco říci;
víš to?
Nepovídej,
ráno to zpívá rosou v lukách.
Autor Hombre, 31.05.2009
Přečteno 791x
Tipy 4
Poslední tipující: staruska, Kapka, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí