žárlivý scény.

žárlivý scény.

Anotace: http://www.psanci.cz/dilo.php?dilo_id=7497-strasne-starej-snih

Nemám ráda,
když musím plavat mezi leklejma rybama.
/prostě nenávidím, když umírá láska/
Teče mi krev,
když pláču. Teče z očí.
/krvácel jsi z nosu,
když jsi byl se mnou, pamatuješ?/

A teď...
mezi naše pohyby
/ ve dvou oddělenejch světech /
padá strašně starej sníh,
pláču,
protože taje /ale já si chci povídat!/.
V pláči a žárlivosti bych mohla
reprezentovat republiku, nemyslíš?
Mý žárlivý scény maj celkem grády, ne?

/chybí mi to. naše hádky. naše usmiřování. náš nedokonalej sex./

Svlíkala jsem se
a házela po tobě oblečení,
co bylo přebytečný.
Dělal jsi, že to nevnímáš.
/o to to pak bylo vášnivější/

Modlím se u Lennonky,
za všechnu tu „záchodkovou“ poezii,
za mý fotky se špatnou kompozicí
a za mý vylhaný lásky.
Za to všechno,
cos ty zavrhnul.

/chybíš mi./
Přečteno 400x
Tipy 9
Poslední tipující: HarryHH, qpal, jedam, už ne pernikova princezna, Lacosta1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... jo, tohle je do živýho ...
to má šťávu ...

***- .. a pokud život nebolí, ...
nestojí za mnoho .. ho žít ...

*

03.09.2009 11:06:00 | HarryHH

Krasny... uz dlouho sem na literu nebyla... ma krize asi opadla... ale po precteni TEBE sem si uvedomila, ze sem zase o neco prisla... musim sem zavitat casteji :)

14.06.2009 22:44:00 | qpal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí