Stesk

Stesk

Anotace: Básně pro Lenku!

Sbírka: J.Černý - Láska mnoha podob

Bezbřehou nocí tajemnou,
tmou černou a mámivou,
bezpráví snídám

Na konci snů a her,
nový hledám, šťastný den,
a v něm tebe vítám

Slýchám ticho, tlukot srdce
nechám to vše odeznít,
z té samoty, jen vzpomínek pár
chci sobě vzít

Jak mám ti říct,
že mám tě rád,
že mi chybíš
čím dál víc...
Lásko má, slunce mé,
lhát už nemohu víc,
jsi tím dnem, jsi tím snem,

Miluji tě,
to je vše, co chtěl jsem říct!
Autor Černý Jonáš, 01.06.2009
Přečteno 427x
Tipy 2
Poslední tipující: Hloupá Květinka, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí