Pro TEBE,

Pro TEBE,

Anotace: Před 3 měsícíci,jsem po 7 letech přišel o opravdovou lásku jen tak odešla tého dne sem stratil smysl života, Samota a Prázdnota-noví přátelé co nikdy neodejdou--Život-začiná znamenat jen trápení- -LÁSKA-slovo ktere začína znamenat jen bolest*

Moje srdce pláče pro Tebe,
hrozně moc mi chybís,
život jak mráz zebe,
kdyz další ráno je tu bez TEBE,
Jak ja nenávidím to probuzení,
kéž nemusel bych vstát,
prvni myšlenka je na Tebe,
ta druhá je cesta do nebe,
kdyz třetí mi řekne ze jsem bez Tebe,
Od teho dne co budím se bez Tebe,
od te chvíle co po ránu nedívam se na Tebe,
Nebaví mě nic,myslim jen na Tebe,
Milovat se s Tebou je jako dostat se do nebe
Být bez Tebe je jako klepat v pekle na dveře.
Přemýšlet kdo s Teboů tráví tvůj čas
když nejsem to já,neznám nic horšího,
co muže se mi stát.
Tak moc si přeju ráno se probudit,
říct si jen to byl Hrozný sen,
k Tobě se přitulit v duchu si říct
musíš jí pohladit musís ji hýčkat,
a s tim ze ji miluješ otvírat víčka..
Autor By Luk, 01.06.2009
Přečteno 426x
Tipy 2
Poslední tipující: Sladkalu, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To chce čas, docela to znám, za bolavý obsah tip.

01.06.2009 10:59:00 | Kapka

Na den dětí - dětské verše. Ne, pokud je to prvotina, tak věz, že takto začíná skoro každý, až časem a napsanými verši ze z každého stává někdo (občas to tedy nemusí vyjít), takže sázej, sklízej a šlechti tu úrodu.

01.06.2009 07:09:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí