Vzkaz.

Vzkaz.

Anotace: Nespěchej.

Kus papíru na vrata přibitý,
a na něm vzkaz.

Srdce své jsem zadal lásce,
tvá láska je teď v sázce.
Odpověď čekám včas.

Vyslyš zpověď mojí,
ze zrady se srdce hojí,
vydal jsi mé srdce oprátce,
ne, ty nemluvíš o lásce.

Mé srdce je svým pánem,
láska v něm malým uragánem,
spěch tvůj jí ublíží,
zůstane přibitá na kříži.

Láska přibitá na vrata
a pod ní vzkaz.
Spěchal jsi! Nejsem ta,
která přichází na rozkaz.

Slova omluvy tiše zanikají,
odplaveny slzami pokání.
Až úzkostí dech se tají,
když lásce hrana vyzvání.
Autor Milbau, 01.06.2009
Přečteno 387x
Tipy 11
Poslední tipující: hašlerka, Házté, Romana Šamanka Ladyloba, mamina, Kubino 2, labuť, siminak, Tanzania
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí moc!

30.11.2009 21:10:00 | hašlerka

ano, lásce neporučíš...ST !

06.09.2009 16:14:00 | Házté

Jak ta je nádherná...ST

01.06.2009 14:19:00 | Tanzania

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí