Síla lásky

Síla lásky

Anotace: Psáno v hodině literatury na Gymnáziu. Formou rozhovoru.

Vidíš? Jsem stále s tebou.
Nezapomněl jsi… děkuji.
Paprsky sluneční jsou nám kletbou,
Vždyť víš… já nevydechuji.

Musím odejít... ne, to já nedokážu.
Drž mou ruku... proč tě necítím?
Svému srdci nerozkážu,
Pochybnosti vymýtím.

Budeme odhaleni? Bojíš se snad?
Byli bychom spolu. Navždy!
Ale… ty cítíš pouze chlad…
Jak už jsem řekl. Také navždy.

Světlo už proniklo i sem.
Musíme se rozloučit…
Svůj rozum do hrsti vem,
Nesmíš dál sám sebe mučit!

Dobře. Avšak nikdy nezapomenu,
já vrátím se!
A teď od tvého hrobu….
vzdálím se.
Autor Moona, 01.06.2009
Přečteno 412x
Tipy 1
Poslední tipující: Demedalex
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí