Paní Smutná

Paní Smutná

Anotace: Dalsi navsteva nezvaneho hosta.

Sbírka: Naděje umírá první

Rok se s rokem sešel
do mě opět smutek vešel
Paní Smutná dveře rozrazila
slunný den mi pokazila
Na tvář polibek vtiskla mi
jen užij si to, řekla mi

Odešla a řekla na rozloučenou
trap se nad slečnou vytouženou
Jak bezcitná je ta mrcha
teď mílovými kroky prchá
Já vím, ona se zase vrátí
čas mi běží, čas se krátí

Mít tak sílu, pošlu ji do háje
a sám odkráčím si do ráje
Slabiny mé zná dokonale
nechá mě se topit v žale
Ať už nevrací se zas a znovu
koupím si pro štěstí podkovu
Autor Matty09, 01.06.2009
Přečteno 487x
Tipy 6
Poslední tipující: Mraveneček, Tracy Beakerová, wigi.sama
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hned bych se pod tvou básničku pohla podepsat. :(

14.06.2009 10:49:00 | Tracy Beakerová

Taky mě často navštěvuje :-( ..každopádně je to přesné a upřímné..

06.06.2009 10:40:00 | wigi.sama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí