Jsi pro mě....

Jsi pro mě....

Anotace: Pro něj.... Protože je to ten nejlepší kamarád :)

Jsi moje radost,
když převládá smutek.
Žádná bolest,
jen barvy kytek.

Nemůžu se radovat,
když nejsi semnou.
Nemůžu proklínat,
tu chvíli,temnou.

Bez tebe strach,
taky ouzko.
Naučils mne hrách,
vždys byl tak blízko.

A jakmile zavřu,
oči zas.
Slzy utřu,
spatřím-li tvůj obraz.

Jsi slunce,voda a ještě,
stékající kapičky deště.

Mám tě ráda,
broučku moc a moc.
Víc jak kamaráda,
uvědomuju si noc co noc.
Autor Dark dream, 01.06.2009
Přečteno 568x
Tipy 2
Poslední tipující: al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí