Cit

Cit

Anotace: Co se děje?

Když zavřu své oči
toužím být v tvém náručí.
Cítit tlukot tvého srdce
spatřit s tebou západ slunce.

Chci cítit tvou blízkost
zatím cítím jen úzkost.
Toužím, abys zas tu stál.
Svou lásku mi dal.

Cítím se jak opuštěná ve vesmíru
stejně jako strom uprostřed louky.
Voda tříštící z fontánky
nedopadajíc na jezeru.

Má duha nezáří svou krásou,
růže dávno zvadlé jsou.
Ty tu nejsi ani tvůj stín
jen pochyby a trpký splín.
Autor maedison, 02.06.2009
Přečteno 542x
Tipy 2
Poslední tipující: al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí