V Krčínově kraji

V Krčínově kraji

Anotace: ..

Znám už celej Svět
z hřbetu na koni
kdekdo se mi pokloní
..byl jsem v Třeboni
podél hráze v svítání
když se vzbouzej štiky
a stoupá pára nad rybníky

Starý Vdovec,Nový Vdovec
Ženich,Káňov,Vítek,Stolec
Cizinecký,Dubový
Chodec,Štičí,Kaprový

Netolický nebo Krčín
smekám klobouk co mi chybí
ve smrčí se s tebou krčím
počítáme spolu ryby

Ryby,známky,motýli
je to jedno za chvíli
v tomhle kraji
a zvlášť v máji
když jsme láskou opilí...
Autor zenge, 02.06.2009
Přečteno 268x
Tipy 12
Poslední tipující: ziriant, Psavec, raďo, 11prdelka, Mbonita, Kubino 2, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moje srdeční oblast tenhle kraj
ST

02.06.2009 18:10:00 | Mbonita

pěkná*

02.06.2009 17:14:00 | rybí prdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí