nestačí myslet

nestačí myslet

Anotace: i´m getting over it. /snažim se tomu věřit/

pastelový barvy v tvých očích
asi způsobila chemie
/a možná to byla láska/
už nechci doufat

jednou ti ukážu že svět
může být i jiný
než jaký je dnes

jednou mi ukážeš že svět
může být krásný
i když nepatříme k sobě
/chtěla bych zjistit že vlastně
neexistuju
že proto nám to nikdy
nevyšlo/

když miluju
tak naplno

/dostanu se z toho
neměj strach/

nikdy jsem tě neměla
a přitom pořád chci vědět
kdo vlastně jsi

/tu tvojí píseň pouštím
pořád dokola
a nelituju/

už nikdy
Autor Layla., 02.06.2009
Přečteno 423x
Tipy 18
Poslední tipující: Alfííík, Isquieasuus, Tanzania, labuť, Radek.oslov.Šafárik, Psavec, Bíša, Fighting Dreamer, 11prdelka, ziriant, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tohle zrovna teď dokážu pochopit.

02.06.2009 18:59:00 | tenflipskáj dysfunkt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí