Nepopsatelné

Nepopsatelné

Anotace: :-( když láska bolí ...

Sluneční svit,
po dešti.
Skřivínek slít,
zpívá o štěstí?

Zpívající andělé,
pozvolna blednou.
Nebezké chvíle,
ty s tebou.

Zatím-co žil,
pro sen svůj.
Ubývalo sil,
buď můj.

Umíráš,
pro sen o lásce.
Přispíváš,
příběhem o krásce.

Hlas,
uvnitř tebe,
Pro nás,
není nebe.

Milovat,
tebe je těžké,moc.
Spoléhat,
v tajemnou noc.

Jiná,
miluje.
Žádná,
naděje.

Klopýtl´s,
vstal.
Políbil´s,
odešel.

Padám,
na zem,
Umírám,
jsem do tebe blázen!

Jediné co zbylo...
...Je a bylo
vše co tě milovalo...
...Já....
Autor Dark dream, 02.06.2009
Přečteno 392x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí