Obraz tebe

Obraz tebe

Anotace: Jedna z nejstarších co mám. Patří mezi vůbec ty první, co jsem usmolil holkám v smskách... :)

V očích slunce svit.
Na dlani letní vánek.
Ve vlasech rosy třpyt.
Na lýčku malý červánek.
...tomu se nedá odolat!

Rty jak rudé růže,
jen ona snad za to může,
že se o ní básní
a skřivan polní se jí,
klaní se již v dáli.
...tomu se nedá odolat!

Si jak květinka na louce kvetoucí,
či mráček na obloze plovoucí.
Si jak to samo nebe,
odrážející obraz tebe.
...tomu se nedá odolat!

A to jen pár důvodů z mnoha,
proč ve mně vzplanula ta touha.
Natolik já mám tě rád,
že pokusil bych se ti i to modrý z nebe dát!

PS. ...tak až rozzáříš se zas
a přineseš světu jas,
pak v ranním zpěvu skřivánků
či v lehké záři červánků...? ?
Autor flankey, 03.06.2009
Přečteno 467x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí