Pro lásku

Pro lásku

Anotace: z lásky s láskou..navěky

Sbírka: Kniha stížností

Říkal jsi mi miláčku, má krásko.
"Tak odpusť mi to lásko!"
Odháněla jsem tě od sebe dál
a ty ses tomu jenom smál.

Možná jsi opravdu miloval,
když jsi mi lásku sliboval.
Jenže nevíš v tomhle světě,
skrývá se lež v každé větě.

A já myslela, že jsem v právu,
když jsem ti něžně řezala hlavu.
Chtěl jsi svojí pravdu mít,
ale měl jsi poslechnout a jít.

Tvá krev mě hřeje na rukách,
jsem s tebou ve svých myšlenkách.
Tvé tělo chladne, v náruči zebe.
Ty sám jsi říkal věř sama v sebe.

A já věřila.. stále více každý den
..věřila v lásku krásnou jak sen.

Teď mi ležíš v náručí, hladím ti vlásky.
já konala jsem přece ve jménu lásky.
Jen tobě patří má poslední věta
budeme skryti před zlostí světa.

Beru nůž a z lásky řežu žíly.
Všechno zdá vzdálené se míli.ˇ
Teď můžu říct bez nadsázky
já dočkala se věčné lásky.

Přesto, že jsem spáchala dvě vraždy,
jsem šťastná, budem spolu navždy.
Autor darkday, 03.06.2009
Přečteno 403x
Tipy 7
Poslední tipující: betmen71, Emira, Sýkorka07, no.signal
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc dobrá... Dala bych víc než ST ale to bohužel nejde, takže dávám alespoň ST:)... Talent se nezapře:)

10.06.2009 09:39:00 | Sýkorka07

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí