Je bouřka

Je bouřka

Anotace: pršelo no :D

Venku bouřka je
a hromy bijí
Blesky zas hladí
zemskou šíji
Neboj se a oči zavři
Nastav tváře bílé záři
jež z venku do domu se vkrádá...
To jen voda stínům se vdává

Počkej na mě a já tě schovám
do své velké náruče
Pošeptám Ti něžná slova
až bouřka okna vytluče...

Tak se neboj - a sladce sni -
však i Slunce nyní klidně sní...
Autor Chašmodský, 03.06.2009
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí