Sprnové koleje

Sprnové koleje

Anotace: ...

Tma na kolejích
srpnové noci
barvou žita zbarvené vlasy
tvé
kradu si z kolejí
přejeté.
Opouštíš mě
v té srpnové noci
čekám na kolejích
sama, s tvými vlasy.
Autor slečna.závist, 03.06.2009
Přečteno 301x
Tipy 8
Poslední tipující: jita.1965, Zefi, 11prdelka, Edmond Kadad, Dejfor
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí