Miluju Tě

Miluju Tě

Anotace: Miluju tě...a moc

Zapadlo slunce,ozval se pláč,
anděli zhasla jeho svatozář.
Světlo se ztratilo a přišla noc,
převládla u mě zase smutku moc.
Pak oči jen mrkly a slzy se roztekly,
spojene ruce se najednou rozpletly.
Ač bylo ticho,tak puklo a síla
ze srdce všechna se ztratila víra.
Vykoukl měsíc ,jak krásná je noc
Miluji tě lásko ... strašně a moc...
Autor black_and_red, 30.10.2005
Přečteno 355x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásná, vím jak se cítíš...:-(

30.10.2005 12:16:00 | Lolitka

...mně se líbí...=)

30.10.2005 11:20:00 | klubíčko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí