Líbám...

Líbám...

Anotace: ...z Tvých úst....

Líbám z Tvých úst lesklé krůpěje,
srdce buší v nádechu naděje,
vášeň probleskla srdcem,duší,
Tvůj polibek,
něžně zruší,
ty všední starosti,
Tvá jemná vůně,
mé srdíčko láskou stůně,
pláče slzy štěstí,
drží pěsti,
naší lásce.
Sladké rtíky,
hřejné nehtíky,
putují po zádech,
touha plave v nápadech,
na lechtivé dotyky,
plné jemné fyziky.
Snažím se najít verš,
pro tu správnou hloubku,
podívat se do tajného světa koutku,
když s Tebou jsem,
piji lásku z nekonečného soudku.
Chci dál o Tvé kráse psát,
slova správně rýmovat,
nebudu si však namlouvat,
nejsem básník, ani skladatel,
za tyhle řádky může v srdci láska,
v mysli Ty, úchvatná kráska,
v duši naše vzpomínky,
s krajkovanými ramínky.
Moc Tě Miluju,
nikdy nepřestanu,
To Ti slibuju.
Autor Martin Flídr, 03.06.2009
Přečteno 645x
Tipy 2
Poslední tipující: al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí