Zapomínám

Zapomínám

Anotace: Každý jednou musí zapomenout

Sbírka: Kniha stížností

Zapomínám, která je hodina, který je den.
Nevím co je skutečnost a co pouhý sen.
Zapomínám na tebe a učím se žít,
nastal ten čas zvednout se a jít.

Znovu s duší dítěte,
potloukám se po světě.

Už nikdy! Vím to jsem slibovala,
nebudu litovat, že jsem milovala.
A přece stojí za to dát srdce v sázku,
brečet, bát se, znovu věřit v lásku.
Autor darkday, 04.06.2009
Přečteno 374x
Tipy 5
Poslední tipující: Emira, Sýkorka07, Dádinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty bys fakt měla dostat nějakou cenu za literaturu. Poetik jsi dokonalý.

01.09.2009 17:18:00 | Weixelbraunka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí