Kristina (la version nouvelle)

Kristina (la version nouvelle)

Kdyby ti nazdařbůh do spaní
Rohatý Azazel zaletěl
Idol tak nestvůrný, ten chřtán všech zel
Svůdce, jenž ústa má pro lhaní
Trny mých úst, ten krvavý ret
Idole, uzmi si, aby ti sloužil
Nač stud, jen ber, dost dlouho jsem kroužil
Abych teď konečně do snu ti slét‘
Autor Herjann Skald Vargstjern, 04.06.2009
Přečteno 301x
Tipy 4
Poslední tipující: shakespeares, Marfuša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, pěkné. Melodické verše.

04.06.2009 12:44:00 | Marfuša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí