Za tiché noci

Za tiché noci

Anotace: ...

Za tiché noci, za noci jasné
láska mi hasne pod rukou
Jak by jen bylo, bylo by krásné
hladit tou rukou ruku tvou

Za tiché noci, za noci sivé
víra mi zmírá u srdce
Všechno to bylo, bylo tak živé,
dýchal jsi rychle, divoce

Za tiché noci, za noci temné
naděje dřímá hluboko
Všechno to je a tůstává ve mne
hluboko, strašně hluboko
Autor elve, 04.06.2009
Přečteno 278x
Tipy 2
Poslední tipující: nejsembásník, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska je čarodějka krásna i smutku... Vítej mezi námi :o)

04.06.2009 13:09:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí