Cítím se

Cítím se

Anotace: Něšťastně zamilovaná do kamaráda....

Vše kolem mne ztratilo,
barvu a lesk.
Vše co milovalo,
zbylo v stesk.

Jenom temno,
a žal.
Tvé jméno,
jsi můj král.

Smutek,
nic mne nebaví.
Drátek,
co pláčem zrezaví.

Nechtěla bych odjet,
zapomenout na to.
Nepřestat tě míjet,
říkat ti zlato.

Náladová,
jako kapdy deště.
Chci být jen tvá,
nebát se říct ještě.

Však slotožitý,
to cit.
Nezapomenutelný,
měsíční svit.

Vidím,
radost kolem.
Nevím,
život je o čem?

Mám chuŤ.
ukončit trápení.
Neznám,
důvody utrpení.

Proč láska,
srdce probodla.
Jsem ta nekráska,
už vůbec né tvá milá.

Tak proč to všechno?
Chci najít důvod žití.
Srdci jen tvé jméno,
slunce pro mě již nesvítí.
Autor Dark dream, 04.06.2009
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí