Utajená

Utajená

Anotace: Když vřídla vyschnou a není odkud brát...

Byla jsem mrtvá,
ačkoliv oheň plál stále,
hrála jsem divadlo,
osud mě zval i tak dále.
Strachy mé vlastní svázaly duši,
Amorův šíp zasáh´ mě kuší.
Stála jsem zmatená v temnotě strachů,
obklopena jen hromadou prachů.
Však nikde lásky nebylo,
srdce tlukot svůj pozbylo.
Pak přišla myšlenka,
po ní i čin,
ty bídná minulosti,
raději zhyň.
Kudy projdu, tam trosky, popel a žal,
osud můj mi k placení poslal mou daň.
Ačkoliv chudá jsem, přec něco mám,
proto já svůj kousek přeci jen dám.
Bez lásky nejde žít,
dnes už to vím,
o lepších zítřcích už si zas sním,
chci z toho kalichu přeci jen pít.
Autor Ráchel, 04.06.2009
Přečteno 296x
Tipy 2
Poslední tipující: Indigo, PANGÁSIUS
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jak Ti rozumím...o to víc...

01.07.2009 20:26:00 | Indigo

Hmmmm...taky pěkný

05.06.2009 09:34:00 | PANGÁSIUS

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí