Co je to láska

Co je to láska

Anotace: ...a kde se vzala...?

Do Mendělejevovy tabulky,
přibyl další prvek,
nejde o žádné bobulky,
neodebereš vzorek.

Byl tu již před léty,
co na Zemi lidstvo stojí,
kdy nelétaly rakety,
ten lidi k sobě pojí.

Objevil se v pohoří,
byl nalezen u moře,
měli ho na hradním nádvoří,
ba i v chudé komoře.

Dotykem se přenáší,
bacil to však není,
tep srdce po něm peláší,
a povahy se mění.

Není v plynném ani tuhém stavu,
každému hned motá hlavu,
tak bohatí i cháska,
dali mu jméno:"LÁSKA".
Autor Wacurabbu, 05.06.2009
Přečteno 373x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí