Kavárna v duze

Kavárna v duze

Anotace: **když přijde povodeň, uhasí vše, dokonce i tu doutnající jiskérku schovanou uvnitř srdce***

Muz jmenem ...
Selhal.

Už ve mně nevidi tu překrásnou labuť na Bledu,
už ani roztomilé stvoření,
i když pořád jsem...

On mě totiž nevidí.
Já jej také ne.

Smetl nás čas.
Naši bojácnou existenci,
do které jsem nevložila snad ani deko.
Tak to má ale být.
Je to součást hledání pokladu...
něco jako....

kavárna v duze.
Autor jerabina, 05.06.2009
Přečteno 313x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to bává,je zbytečné se ptát proč.Ale zapomenout nejde.

05.06.2009 15:22:00 | sestra-konec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí