Posaď mě na lžičku

Posaď mě na lžičku

Anotace: ****

Hladíš mě brčáloým kvítím,
štetcem se tulíš k papíru,
vystihneš každou křivku těla,
vidíš mě celou v lavíru.

Surové oční dialogy drze s tebou vedu,
kvetu do masožravého květu,
asi Tě brzo svedu.

Schramstnu tvá křídla motýlí.

Miluj mě drahý,
tak jak to umíš,
pomalu i v rychlém sledu.

Šeptám slova touhy,
asi Tě svedu.

Schramstnu tvá křídla motýlí.

Pomiluj něžně mou křehkou dušičku,
roztáhni křídla, posaď mě na lžičku,
vystřel mě na Mars -
planetu žhnoucna a všeho mocného.

Posaď mě na kráter,
nech mé vlasy vlát,
se šíjí si hrát.
Chci být tvá bohyně,
co naučíš ji smát.
Autor jerabina, 05.06.2009
Přečteno 316x
Tipy 13
Poslední tipující: 5thelement, devcatko z jetele, ziriant, Psavec, labuť, Mbonita, enigman, Kapka, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za ten Mars Ti dávám super hlas. A tahle je skvostná

09.06.2009 00:07:00 | devcatko z jetele

Má náboj...

05.06.2009 08:36:00 | labuť

a polknout...

05.06.2009 07:16:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí