Padáček

Padáček

Anotace: Vzpomínka na léto propletená touhou podzimní noci...:)

Tiše přilétla a sedla do Tvých vlasů.
Vzpomínka na léto, myšlenka zběžná.
Ochmýřený padáček plný tichých hlasů.
Dotek slunce, květinka něžná.

Rozpustile spadla Ti do čela
společně s voňavým pramínkem.
Zašimrala, ač nechtěla.
Oči rozsvítila plamínkem.

Červenou stuhou svázaná
slůvka letních nocí.
Kolečka studu už smazaná...
...padáček s kouzelnou mocí...

...Tiše přilétla a sedla na Tvá víčka.
vzpomínka včerejší noci.
Co dělo se, když zhasla svíčka.
...Padáček s kouzelnou mocí!
Autor DodgerKT, 30.10.2005
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná , volně plynoucí, přeněžná!

01.11.2005 15:02:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí