Jsi můj anděl…

Jsi můj anděl…

Anotace: ......

Andělské oči
Z Tebe září
Jsi člověk tisíce tváří
Čím víc Tě poznávám
Tím míň Tě znám
Postupně zjišťuji jak moc jsi sám..

Jsi anděl, který vzduchem víří
Když líbají Tě netopýři…
A Tvá křídla ke mně míří

Jsi zkáza dnešního světa
Jsi první slovo a poslední věta
Jsi má ztráta
Jsi můj zisk
Jsi má prohra
Jsi můj risk
Jsi můj život
Moje napětí
Jsi to nejkrásnější souvětí

Jsi můj strach ze zrady
Jsi má radost z bolesti
Jsi součást mé ohrady
Jsi má cesta ke štěstí

Křivé srdce anděla
Létá výš, to se nedělá
Skleněná duše
Snadno se zničí
A uvnitř duše trpasličí

Jsi mou láskou, to na mysli mám
Teď jsi mnou – nejsi sám..
Je Tvé štěstí, že Ti sebe dám,
Já postupně se oddávám…
Autor Ammazonic, 05.06.2009
Přečteno 1129x
Tipy 19
Poslední tipující: padající do neznáma, Mraveneček, Prokešová, Bíša, Anastacia-Jane, Lotorien, Psavec, Házté, BARBYE, labuť, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc krásný.

05.06.2009 17:55:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí