Neptej se...

Neptej se...

Anotace: to sem na tom byla hodně špatně :(

Neptej se mě na lásku, já ji nechci znát,
neptej se mě na ni, nedává mi spát.

Neptej se mě proč? a neptej se mě jak?
to co včera bylo, dnes už je jinak.

To co šeptat měl mi, už mi nezašeptá,
na to co chci já, nikdo se mě neptá.

Nikdo vědět nechce, nikdo neposlouchá,
jsem to ale já husa jedna hloupá.

Neptej se mě na lásku, nedává mi spát,
neptej se mě na ni, já ji nechci znát!
Autor Kytoveček, 05.06.2009
Přečteno 372x
Tipy 4
Poslední tipující: vílí křídla.., BARBYE
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

doufejme :(

09.07.2009 21:27:00 | Kytoveček

Na každého láska čeká :)

05.06.2009 17:47:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí