Moje křídla

Moje křídla

Anotace: ....

Zlomil jsi mi křídla
Když jsi řekl větu ne
Zlomil jsi mi obě křídla
Moje křídla vysněné

Cítila jsem jak se řítím k zemi
Cítila jsem vítr ve svých vlasech
Marně jsem křičela pomozte mi
Zbyl mi už jen poslední nádech

Za okamžik se moje tělo roztříští na chodníku
budu tam ležet v louži krve
Už brzi se budete moci posadit k mému pomníku
už nikdy se na nic nezatvářím hrdě

Zlomila jsem ti oběkřídla
když zemřela jsem dnes
Zlomila jsem ti obě křídla
Najednou víš,že modrý z nebe bys mi snes
Autor Snilek.holka, 05.06.2009
Přečteno 296x
Tipy 1
Poslední tipující: Oťas
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí