Láska jako nějaká rostlina...

Láska jako nějaká rostlina...

Anotace: netřeba dodávat víc

Láska jako nějaká rostlina...

Láska jako kytka kvete mi v dláždění
nikdo ji neocení
nikdo ji nepolíbí - je hořká už od pohledu
jazyk by ti krvácel...

Mě už pořezala
ale viděla to a vzdala se mi
pila mou krev co padla na dláždění

Pila mou krev a z touhy změnila se v strom
Autor Bůchví..., 05.06.2009
Přečteno 362x
Tipy 9
Poslední tipující: Barpob, Alasea, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Netty de Touvenell, Lady Carmila
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmm. Ta poslední věta.. Rozhodně povedené dílko.

07.06.2009 16:36:00 | Barpob

aaaach

05.06.2009 22:58:00 | Netty de Touvenell

Ty vole..toje dobré (první slova, která jsem vyřkla..)

Mě se to líbí..za mě ST

05.06.2009 20:49:00 | Lady Carmila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí