Momentální pocit

Momentální pocit

Anotace: když něco končí, pak je všechno plné pesimismu

Prostě jsem stín,
co se plouží.
Jsem ten,
kdo stojí v louži.
Blbá a vybraná,
tělová schránka.
Prázdná a beztvará,
od zahrad branka.
Jsem jenom nádoba,
stojící v rohu.
Náhodná podoba,
musím žít? Mohu?
Nenávidím, miluju,
trhám si vlasy.
Souložím, nevěřím,
vrací se hlasy.
Propadám depresy,
žiju si v ledu.
Stříhám si závěsy,
válím se v medu.
Nežiju, živořím,
jenom se flákám.
Nepiju, nekouřím,
jen marně makám.
Snažím se zbytečně,
klesám až na dno.
Tváří se netečně,
nahoru to nejde snadno...
Autor may23, 05.06.2009
Přečteno 337x
Tipy 4
Poslední tipující: bejbyyyy, Wasabi, darkday
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Určitě to půjde jít dál,když tak hezky píšeš.Vzchop se máš jistě na víc.

05.06.2009 23:14:00 | repi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí