Lásko má

Lásko má

Anotace: Miluji tě a nic to nezmění

Lásko má, poslouchej co chci ti říct,
jsi můj anděl, moje vše a nic.
Mé srdce stůně po tvých vyznáních
tak krásných jako raní svítání.
Píšu ti, co trápí duši mou
slova jsou málo na tu lásku nesmírnou.
Když jsi šťastný, jsem i já
každá tvá bolest je i má.

Lásko má,nenech mě umírat
když chci jen pro tvůj pohled žít
milovat tě a náš sen snít.
Když slunce obrátí svou tvář
položila bych své tělo na oltář
pro tvé objetí, pro dech na ústech svých.

Lásko má, nezapomeň na ten oheň
co hoří v srdci mém
v kouzelných sférách ztraceném.
Odpusť
všechny křivdy a trápení
Miluji tě a nic to nezmění.
Autor Lotorien, 05.06.2009
Přečteno 705x
Tipy 1
Poslední tipující: Prokešová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to hezké a rozehřeje to jistě srdce tomu pro koho to je.

05.06.2009 23:07:00 | repi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí