5. června

5. června

Anotace: 9:41 p.m. další promarněná noc

lidé hrozně rádi mluví
o schizofrenii
ale pak mají strach se
podívat do zrcadla

záclony na oknech
působí dost zoufalým dojmem
hrnek s čajem
ostatně taky

/ty schoulený v křesle
to jenom celé dokresluješ/

tvoje myšlenky nikdo
nechce
tahle doba
prostě nemá zájem

/a já mám strach
že skončim sama
skokem dolu
drogou v hlavě
dírou v hlavě

buď se mnou
jednou/

stejně vždycky zapomenu
kým jsem měla být
když si kupuju hnusný kafe
a pak tě objímám

jsi pro mě hvězda
se kterou končí
všechno

až na mě
Autor Layla., 05.06.2009
Přečteno 364x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Fighting Dreamer, Me and you and all the others, 11prdelka, ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí