Portrét děvky

Portrét děvky

Anotace: ...no jo... i ztráta cti někdy zabolí...

Po vzoru tvé touhy
Si maluju na sklo
Obličeje
/černou oční linkou/
Namátkou vybírám
Ostré rysy
Které vložím
Do tvé tváře
/a pak je rozmažu/
Do neviditelna…

Přetržená pupeční šňůra
Letící pírko
A tvé snově bledé rty
/mi ukazují směr/
Telefon zvoní
Ztratil spojení se světem
Nevím
Jak dlouho zůstaneš
Tak si tě zvěčním
Na papírek od čokolády
A jednou ho spálím
/ukradeným zapalovačem/

Napudruji tváře
A obleču punčochy
Ty s dírou
Co vede do světa rozkoše
/skrz promáčený podvazky/
Nahodím každovečerní masku
Vášnivé svůdnice
/či svůdné vášnivky/
A půjdu vydělávat
Co na tom
Že ztratím svou čest
Navždy mi zbyde
Tenhle pokreslenej
/slzama zkrvavenej/
Papírek od čokolády….

/Tak se usměj
a začneme portrétovat…./
Autor Princezna.Smutněnka, 05.06.2009
Přečteno 412x
Tipy 22
Poslední tipující: Nussichoco, brooklyn, Azazen, Radek.oslov.Šafárik, Juan Francesco de Faro, enigman, Sweet KiWi, Haniéčka, labuť, zrrrr, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Upoutá...
Azazen

08.07.2009 19:49:00 | Azazen

zajímavé

08.07.2009 11:48:00 | Radek.oslov.Šafárik

maskovací...

10.06.2009 11:06:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí