Láska padlých andělů

Láska padlých andělů

Anotace: Ano...ano ano... opět to stejné téma.

O tom záhadném citu jsem četla v knížkách
Netušila jsem, že by mne mohla někdy takto potkat
Zamilovaná do jeho duše, má duše bloudí
Křídla motýli si vzalo tělo a letí za ní
V noci jako tichý vánek vloupám se do jeho pokoje
Hledím na něj a sním s ním jeho sen jež mou láskou propluje
Tichounce a nepozorovaně má duše se zmítá
Jen pro tlukot tvého srdce je schopná všeho
Jen pro tvůj pohled by i zabíjela

Má duše pocítila už tolikrát bolest
Z jiných lásek, z jiných nadějí
Ostatní jí jen lhali a velkou lásku slibovali
A ona zrazená jimi byla
Její duše bloudila městem a hledala toho
Kdo by její osobnost miloval
A její lásku opětoval

Našla právě jeho
Dá se říct, že prince na bílém koni,
Co tasil meč a bojoval s velkým drakem
Ano byl to drak?
Obrovský, jež chrlil oheň
Spíše chrlil bolest, nenávist a zášť
To všechno jí obklopovalo a ona zrádná byla

Láska může toto existovat?
Proč takové pojmenování?
Proč takový překrásný název tomu citu daly?
To nehleděli na tu báseň,
Která se pouze z citů skládá.

Láska ta slova píše moje srdce, ne moje ruce
Láska, ten cit mnou prochází ve dne i v noci
Hlavně, když na něho pohlédnu, mé srdce se ještě víc rozbuší
Mohu jen tiše do větru šeptat
Miluji tě

Ještě pořád cítím jeho polibky na svých rtech
Ještě pořád cítím jeho doteky na svém těle
Když pohladím si po rtech, jako kdyby mne líbal
Anděl či démon?
Kdo ví. Mé srdce však po něm neobvykle touží
Chci jej milovat.
V jeho náruči se ráno probouzet a vítat s ním nové rána
Chci mu do očí hledět, když mi bude nejhůř
V jeho objetí se schovat
Nebýt už nikdy viděna
Nebýt už nikdy sama, jen s ním
Je snad těžké toto pochopit?
Je snad těžké ho milovat?
Je snad těžké psát tyto řádky?
Ne není. Lásce se nedá poroučet
Láska je nepopsatelný cit, který padlý anděl také pocítí
Láska je začátek konce
Láska je konec sám
V lásce se ztrácí i ten největší básník, který láskou žije

Láska to je on a já
Láska to jsme my dva
Láska?
Láska, ach tato slova bych neustále šeptala
Láska, konečně jsem to pocítila
Láska, snad to není jen klamlivá lež
Láska, snad má duše nepocítí zármutek
Láska, chci tě milovat
Láska, snad mé tělo nesní
Láska, jak ukojit tu touhu?
Láska…ach láska

Však já ji pocítím až se naše rty opět sjednotí
Však já všem ukážu, jak tvoji lásku dokáži opětovat
Láska je pro mě cit nekončící
Láska je můj život a ty do něj patříš
Láska jsi ty
Láska…..
Autor Bianka dela Richi, 06.06.2009
Přečteno 405x
Tipy 2
Poslední tipující: Cassandra
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen miluj

06.06.2009 00:26:00 | Cassandra

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí