Zklamané society

Zklamané society

Anotace: Plyšovému seladonovi...

Sbírka: Drozdovská recese

V nadpozemských výškách žiju,
jen se vznáším,nevnímám...
Stále stejnou příchuť piju.
né-nežiju, zvolna přežívám.

Už vím,co chcem- já a ty!
Neřešit,jen tak proplouvat,
přeskakovat planety,
skrývat se a odmlouvat!

Oba budem jiní...
Každý ve svém těle
koukat, jak se lidé smějí,
brečí,touží směle...

Protože nikdo takový tu není
...láhev nedopitá...
Protože není dost pochopení
...a já zas tak úplně jiná...
Autor Dullsinea, 06.06.2009
Přečteno 346x
Tipy 7
Poslední tipující: Tanzania, Hloupá Květinka, Radek.oslov.Šafárik, Kapka, carodejka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi Tvůj styl...
moc pěkné a promyšlené ST

11.06.2009 22:05:00 | Tanzania

Život je velmi složitý
přitom tak málo stačí k přežití
láska a víra nechť je Ti drahá
podívej ..z oblohy štěstí Ti padá.

07.06.2009 17:54:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí