Endless love

Endless love

Anotace: je to spíše pokus o báseň a jak už napovídá název, tak je v angličtině. Rád bych věděl Váš názor, tak pište komentáře. Díky;-)

Whenever you want to
I will be near
and I won't blame you
it's love what you hear

There is no heaven
since you have gone
and as said the raven
will be never more

What is the reason
for being in love
for two long seasones
flying above?

Why should I listen
to beats of my heart
if my brain whispers
you fell apart?

If I could only reach
my sunny heaven above
it would be time to preach
about the endless love.

ěščřžýáíéů
Autor Frosty28, 06.06.2009
Přečteno 340x
Tipy 3
Poslední tipující: Sweet KiWi, slečna.závist
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí