Miluji Tě

Miluji Tě

Anotace: v době, té zamilované

Čokoladové oči...
a mé jako studánka..
s Tebou se mi svět točí..
ty velký..já malinká..

hned na první pohled...
a bylo mi to jasné..
ten cit vzkvét..
a jen tak nevyhasne..

procházka zeleným lesem...
i rušným městem...
ruka v ruce..
zčervenalé líce..

šeptals mi do ouška..
ty něžná slovíčka..

bylo to vzájemné..
pro mě až dojemné..

společné procházky..
doufám v to, že nás nic nerozdělí..
příběhy naivní krásky..

po italsku...
ti amo...
po katalansku..
t'estimo

a jednouše?...
miluju Tě..
Autor brouceklesni, 06.06.2009
Přečteno 752x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí