Všechno a nic

Všechno a nic

Anotace: ...tak...

Všechno a nic,
tvůj rub i můj líc,
dopis plný čmáranic,
z něhož nevyčtu nic.

Má noc, tvůj den
ze smutku složen sen,
přání mám jedno jen,
vrátit zpět osudný den.

Malá slza, velký smích,
střípky naděje na dlaních,
na rukou krev nezvaných,
z dálky slyšet je tvůj smích.

Černé peklo,bílé nebe,
kde nechala jsem sebe?
Duše, co doufala v tebe,
čeká na anděla…z nebe.
Autor Werdysh, 06.06.2009
Přečteno 348x
Tipy 2
Poslední tipující: nejsembásník
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

anděl se určitě vrátí,
cestou pár pírek ztratí,
pak sedne tiše u postele
zeptá se: už je ti skvěle?

06.06.2009 17:44:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí