dva světy

dva světy

Anotace: o jedné nezapomenutelné noci, kdy vše bylo možné,ale krátké.............jo a dokázala jsem to :)

Dva světy velmi odlišné
jedné noci střetly se.
Ptám se,proč to muselo být?
Vždyť já chci mít v srdci,duši klid.
Teď jen v hlavě zmatek mám
a doufám, že na Tebe nenaléhám
vím,že Ty nepřestaneš pít
a já nezačnu.
Proto chci Tě nechat jít,
jestli to však dokážu.
Co teď bude dál , nevím sama.
Nejspíš ztrácím půdu pod nohama.
Jen jedno střetnutí dvou světů!
(hlavu si tím popletu
a dál jdu zase sama,
ale za tu chvilku děkuju
poznala jsem Tě ráda).
Autor Eiréné, 06.06.2009
Přečteno 349x
Tipy 4
Poslední tipující: nejsembásník, Dádinka, dreamer.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí