Ztratila jsem...

Ztratila jsem...

Anotace: taková nějaká depka na měpřišla no... :(

Ztratila jsem svoje jméno.
Vše,co jsem měla je pryč.
Ztratila jsem úplně všechno,
a zbytky obírá hmyz.

Život byl krátký,
Život je …
Co je život?
Mám strach se ptát
Mám strach se smát
Mám strach plakat.

Dívám se do zrcadla
a nevidím nic.
Dívám se na své ruce,
Už neztratím víc
Nemám nic.

Zmatená, sedím a píši
Osamocená, čtu knížky
O lásce,
o štěstí,
o smutku,
o smrti,
jsem plna zármutku
a neštěstí.

Ztrácím, tebe lásko moje,
Ztrácím smysl svůj,
Vím že tě ztrácím bez boje
Stůj, co stůj.

Už jsi tak daleko,
tak vzdálený jsi.
Už necítím tvé ruce,
necítím tvé rty, jsi pryč.

Otevřu dlaně,
Dívám se do nich,
Ztrácíš se
I v očích mých.

Jen s tebou se dá na všechno zapomenout.
Jen s tebou já můžu žít.
Jen s tebou já můžu nespadnout.
Jen s tebou se dát jít správnou cestou.

Kam kráčím?
Do temna,
Do chladu,
Do mrtva,
K ledu.

Přijd lásko,
Jako na začátku,
Přijd prosím lásko,
Odvet mě odtud.

Ztrácím svojí lásku.
Vše,co jsem měla je pryč.
Ztratila jsem úplně všechno,
a zbytky obírá hmyz.

Poblouzení je prý krátký,
Růžové brýle jsou…
Co je Láska?
Mám strach se ptát
Mám strach se smát
Mám strach plakat.


Dívám se do zrcadla
a nevidím tebe.
Dívám se na své ruce,
Nedržíš mne za ně.
Jsi pryč…
Autor Tieris Elkare, 06.06.2009
Přečteno 336x
Tipy 3
Poslední tipující: bejbyyyy, jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí