Láskou žít

Láskou žít

Anotace: Pokus o sonet

Co znamená slovíčko milovat,
Co znamená to někoho rád mít,
co znamená za lásku bojovat,
co znamená tohle "láskou žít"

tohle všechno dřív smysl nemělo,
musela jsem se ptát vždy a pořád,
pak srdce mé prudce zadunělo,
tys vnesl do slova Láska hned řád

hned začla sem v oblacích se vznášet,
teď už tančím světem jako lehká laň,
už mě uvidíš jen smíchem brečet,
jako by frnkla těžká smutku saň

to Ty jsi těmto slovům smysl dal,
ze spárů saně mou duši vzal
Autor Sllunce, 06.06.2009
Přečteno 348x
Tipy 4
Poslední tipující: Allainila, Alasea, Jamesow
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak takhle to má být.. Těší mě, že alespoň někdo to prožívá takhle.. asi jsem někomu něco špatného udělala, že to takhle nemáme..

07.06.2009 11:23:00 | Jamesow

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí