Haló, je tam někdo?

Haló, je tam někdo?

Anotace: .

Hledám přítele. Přítele na telefonu.
Někoho, komu budu moci zavolat,
když už bude na všechno pozdě.
Měl by to být někdo,
kdo to nikdy nepoloží jako první.
A mohl by mít velký uši a hlubokou duši
a tý duši ticho, který tiší.
Zn. Na věku nezáleží.
Autor Tecka 2, 07.06.2009
Přečteno 269x
Tipy 3
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...zavolej

07.06.2009 10:31:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí