Kniha Lásky

Kniha Lásky

Anotace: Říká se,že člověk který Vás donutí k slzám není hoden vaší lásky...když ale brečíte štěstím,že jste s ním?

Sbírka: Koloběh lásky

Vidím plout hvězdy po jezeře,
co mi až z nebe přináší.
Pohled jak moc procítěně
dáváš pusu polštáři.

Vidím okem beznaděje,
jak sedíš se mnou v žaláři.
Ruka si s rukou tajně hraje,
lehce mne hladíš po tváři.

Vidím jak mi světlo krade
pocit štěstí na duši.
Jak se cítím nespoutaně,
když srdce Tvoje zabuší.

Vidím jak se nebezpečně
rty pomalu k sobě přiblíží.
Počkám až zhasneš....světlo denní.
Noc pohledy naše prozáří.

Vidím Tvůj dotek
na mém srdci.
Co jen tak zase nezmizí.
Polibkem podepsal jsi se
do knihy dávno ztracený.
Autor urcite.me.neznas, 07.06.2009
Přečteno 447x
Tipy 20
Poslední tipující: Vlk v rouše, Radek.oslov.Šafárik, kikis, sluníčko sedmitečné, carodejka, Bíša, WAYWARD, Psavec, Kapka, labuť, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krasne jsi basen napsala.

08.06.2009 23:57:00 | carodejka

Hezký podpis.

07.06.2009 19:09:00 | Psavec

krásná...vic ríct netřeba

07.06.2009 14:11:00 | Caracol

polibkem podepsal se
do knihy dávno ztracený.
Ten závěr je boží.Za ST.

07.06.2009 11:15:00 | Tanzania

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí